Beroligende, taktil og myk, men samtidig med et raffinert kontinentalt preg. Det er ord som beskriver Svedbergs nye finish Blyantpenn svart, som nå kan velges på mange forskjellige interiørprodukter for baderommet.

Baderommene våre er i stadig større grad et sted for liv og lyst der vi kan finne ro og hente oss inn igjen både fysisk og psykisk. Det er også et sted der vi tilbringer stadig mer tid, og for mange av oss er dette det ultimate fristedet etter en lang dag – eller det naturlige stedet å lade opp til en ny dag. Derfor har også baderommets design og innredning blitt stadig viktigere. 2020-tallets baderom kombinerer holdbare materialer av god kvalitet og finisher med smarte funksjoner med et tidløst og minimalistisk formspråk som fører tankene til en luksuriøs hotellopplevelse.

– Akkurat som at kjøkkenet har gått fra å være en isolert øy til å bli integrert i hjemmet, oppleves baderommet nå også som en forlengelse av hjemmet. For baderommet handler det om at det vil bli introdusert nye materialer, farger og overflater. Grensen mellom baderom og de andre delene av hjemmet kommer til å viskes ut. Målet vårt er å legge til rette for det personlige uttrykket og samtidig tilby samspill i baderomsdesignen, sier Johan Körner, designsjef hos Svedbergs.

Når Svedbergs presenterer en ny finish, er utgangspunktet alltid at den skal fremme slitestyrke og bidra til at produktet holder lenge. Designmessig handler det i tillegg om å skape en både tidløs og moderne opplevelse som kan brukes for mange produktkategorier. 

Blyantpenn svart, som er inspirert av kontinental interiørdesign, er utvilsomt en enestående allsidig finish. Den har et roligere, mykere og mer eksklusivt uttrykk enn matt svart, og den børstede og taktile finishen speiler lyset på en subtil måte, noe som gir finishen en mer levende og raffinert karakter. 

Finishen er også et svært godt supplement til andre interiørdetaljer av naturlige materialer, for eksempel brune og lyse treslag. Blyantpenn svart bryter av og skaper elegante kontraster mot fargeskalaer som går mot hvitt og sand. Finishen kan også kombineres med detaljer i matt svart.

I første omgang blir finishen Blyantpenn svart tilgjengelig på disse produktene:
Dusj 180 ̊, dusj Skoga*, takdusj Stuor, takdusj Yding, håndkletørker Amor, håndkletørker U, håndtak G1 32 cc, håndtak G1 160 cc, håndtak M1, håndtak S1 20 cc, håndtak S1 160 cc, håndtak (knott) P1, servantbatteri Skule riflet, servantbatteri Skule frittstående riflet, servantbatteri Skule glatt, servantbatteri Skule frittstående glatt, bunnventil pop-up, servant Stora 

*Dusjen Skoga er pulverlakkert, har polert finish og kalles polert Blyantpenn svart. 

For høyoppløselige bilder, se Grand Relations pressearkiv

For ytterligere informasjon/intervjuforespørsler, kontakt Karolina Klingvall, Senior PR konsulent,
Grand Relations karolina@grandrelations.com

Om Svedbergs
Svedbergs ble grunnlagt i 1920 og har siden 1962 hatt en visjon om å forenkle hverdagen ved å skape bærekraftige baderomsløsninger. Med fokus på kvalitet, bærekraft, design og innovative funksjoner, foregår Svedbergs produktutvikling og produksjon i stor grad i selskapets egne lokaler i Dalstorp. Svedbergs ble børsnotert i 1997, og selskapet er i dag Nordens ledende produsent av baderomsinnredning med et sortiment som inkluderer baderomsmøbler, badekar, dusjer, belysning og oppbevaring. Svedbergs’ produkter er utviklet sammen med eksperter med fokus på omtanke og miljø.

For mer informasjon, se www.svedbergs.no