Jotun LADY fyller 40 år. Dette feirer vi med et nytt og tidsriktig pakningsdesign for hele LADY-serien, samt ved å lansere den nye LADY-malingen Essence.

Det nyeste tilskuddet i LADY-familien har fått navnet Essence. Denne nyheten har, som navnet tilsier, alle de essensielle egenskapene som forventes av en veggmaling fra Jotun LADY. God og enkel påføring, vakker finish og selvsagt dekkgaranti. LADY Essence er det perfekte valget for de som ønsker høy produktkvalitet, men som ikke nødvendigvis behøver alle de ekstra egenskapene som det øvrige LADY-sortimentet tilbyr. Essence er en silkematt maling med glansgrad 07. Den utfyller dermed LADY-serien på en god måte

Nytt, tidsriktig design på hele LADY-sortimentet
Dagens LADY-design har blitt brukt i over 20 år, og er synonymt med den enestående kombinasjonen av kvalitet og trender som har gjort LADY markedsledende i Skandinavia.
Nå lanserer vi et nytt, tidsriktig design som samler LADY-serien med et helhetlig uttrykk.
Dette forsterkes ytterligere ved bruk av ny logo som skaper sterkere tilknytning til Jotun som produsent. Tydelige produktnavn har blitt prioritert i designarbeidet. Det nye designet tydeliggjør også produktenes ulike egenskaper, i tillegg til at behovene de dekker kommuniseres klarere.  Målet er at det skal være enklere for forbruker å finne den rette malingen til deres behov.

Det nye pakningsdesignet tilbyr optimal lesbarhet og synlighet i alle Jotuns kanaler – fra fargekart og fysisk butikk, til reklamekampanjer, sosiale medier og andre digitale kanaler. Designet har blitt nøye testet på alle disse flatene.

Ny, miljøvennlig emballasje gir klimagevinst
Jotun LADY-serien er nå tilgjengelig med ny, mer miljøvennlig emballasje. Den nye emballasjen er laget av 60 % resirkulert konsumentplast. Dette vil si plast som, i motsetning til industriplast, har vært på konsumentmarkedet og siden blitt resirkulert. Når malingsspannet er tomt og tørt, kan forbruker sortere det som plast til gjenvinning.

Den nye, mer effektive pakningen fører også til 20 % lavere transportbehov i klimagevinst.
Når vi nå får plass til 120 spann per pall, vil mindre luft transporteres, noe som betyr færre lastebiler på veien og mer effektiv håndtering.

 

Høyoppløselige bilder besøk Grand Relations bildebanken.

For mer informasjon og intervjuforespørsler, kontakt:
Maria Claesson – PR Consultant Grand Relations
maria@grandrelations.com 
+46-76 065 65 45

Jannicke Gulbrandsen – Marketing Manager, Jotun Norway
jannicke.gulbrandsen@jotun.no
+47 900 92 7776

Informasjon til publikasjoner
Alle fotografier er Jotuns eiendom og kan kun brukes til omtale av LADY/Jotuns farger og produkter, ikke som illustrasjonsbilder av andre saker. Foto krediteres Jotun A/S @ jotunlady.

Tips:
Det er til stor hjelp for leserne dersom det benyttes fargekoder og fargenavn på bildene som publiseres. Vi får mange spørsmål om dette. Fargekode + navn (f.eks.  LADY 8493 Green Tea) bør benyttes da det kan finnes farger med samme navn fra ulike leverandører med annet utseende. 

Om Jotun
Jotun ble etablert i Sandefjord i 1926, og er i dag en av verden største malingsselskaper. Jotuns malinger anvendes på hus, ute og inne, i mer enn 100 ulike land verden over. Med en lang tradisjon i banebrytende forskning og innovasjon, er Jotun kjent for både det vakre utseendet til dekorative malinger og til beskyttelsen og holdbarheten som tilbys i Jotuns malinger.

I tillegg til å være en av Norges industrigiganter, er selskapet aktivt involvert i kunst- og kulturarrangementer over hele verden.

jotun.no