I fjor lanserte Heymat Zen – en ny tolkning og videreutvikling av Kristine Five Melværs prisbelønte matte Sand. I Zen har det elegante Sand-mønsteret blitt omformet til tre forskjellige fliser som kan kombineres på uendelig mange måter for å skape et unikt mønster i tilpassede størrelser. Kombinasjonen av kvalitet, fleksibilitet og design ble høyt vurdert av juryen i Red Dot Award, som i ekstrem hard konkurranse har utpekt Zen som vinner i kategorien «Product Design 2023».

”Zen er et fantastisk allsidig entresystem som skaper en inviterende følelse av rom. Vi vil at produktene våre skal ses som en inspirerende, langsiktig og bærekraftig investering, og at Red Dot Award nå fremhever vår og Kristines produktdesign er et veldig sterkt bevis på at vi har tenkt helt riktig i alle aspekter”, sier Sonja Djønne, administrerende direktør i Heymat.

Da Kristine Five Melvær skapte Zen, hentet hun inspirasjon fra hvordan japanske hager kombinerer ro med tankevekkende, iøynefallende mønstre. Zen er spesielt utviklet for inngangspartier, og flisenes størrelse og den tilpasningsdyktige formen gjør dem egnet for både smale gangområder og større innganger. Samtidig har de en høy designgrad som gjør at de passer godt inn i showrooms, hotell- og restaurantlokaler eller i private hjem. Zen kommer i tre forskjellige farger og mønstre, noe som gjør det enkelt å tilpasse en overordnet designløsning for et spesifikt prosjekt eller område ved hjelp av Heymats mønsterverktøy.

Zen er som andre Heymat-produkter laget av 100% resirkulert plast (PET), et slitesterkt og høyabsorberende materiale av høyeste kvalitet, og har en underside i sklisikker gummi. De er enkle å vedlikeholde, og den strukturerte tredimensjonale overflaten gir en unik skrape- og absorpsjonseffekt, som gjør at smuss og fuktighet renner av mens skitt og sand blir igjen i luven, noe som sikrer at gulvflaten forblir ren og tørr. Flisene absorberer også lyd og skadelige luftbårne partikler, noe som bidrar til å gjøre rommene der flisene brukes, sunnere å oppholde seg i.


Produktinformasjon ZEN
Farger: Beige, Svart & Grå
Størrelse: 45 cm
Tykkelse: 10 mm
Vekt: 1035 g
Tekstil: 100 % resirkulert plast (PET)
Bakside: SBR gummi (20% resirkulert materiale)


Produktinformasjon ZEN
Farger: Beige, Svart & Grå
Størrelse: 45 cm
Tykkelse: 10 mm
Vekt: 1035 g
Tekstil: 100 % resirkulert plast (PET)
Bakside: SBR gummi (20% resirkulert materiale)


Produktinformasjon ZEN
Farger: Beige, Svart & Grå
Størrelse: 45 cm
Tykkelse: 10 mm
Vekt: 1035 g
Tekstil: 100 % resirkulert plast (PET)
Bakside: SBR gummi (20% resirkulert materiale)

 

For høyoppløselige bilder, besøk Grand Relations Presserom  

For mer informasjon og intervjuforespørsler, kontakt Liam Möller,
PR konsulent, Grand Relations, liam@grandrelations.com | +46-70 250 22 69

 

Om Heymat
Sonja Djønne og Thoralf Lian startet selskapet i 2015 med målet om å tilby hjem dekorative designmatter av samme høye kvalitet som en industrimatte. Thoralfs solide kunnskap om matter går hele tre generasjoner tilbake. I kombinasjon med Sonjas interesse for interiør og design, har Heymat på kort tid nådd en sentral posisjon både i bransjen og i norske hjem, og nå står det globale markedet foran deres føtter. Ambisjonen er å gi hver kunde et
kvalitetsprodukt som de kan være glade for og nyte i lang tid. Mattene er laget av resirkulert materiale og er effektive og enkle å vedlikeholde. Designene er utviklet i samarbeid med noen av Norges ledende designere, og med tidløse motiver holder mattene også visuelt en høy standard. Heymats første kolleksjon ble lansert i 2016, og i dag selges mattene i Europa, Amerika og Asia. Med fokus på funksjon og miljø, samt norsk design, skaper Heymat rom som er innbydende å komme hjem til.

www.heymat.com