Heymat er stolte over å kunne presentere Twine – en ny kolleksjon dørmatter som er designet med respekt for naturen og skapt i samarbeid med den prisbelønte norske designeren Kristine Five Melvær.

De nye mattene blir et delikat innslag av mønstre og farger i ethvert hjem, og de henter inspirasjon
fra former og fibre som finnes i naturen.

– I Twine har jeg lagt vekt på det frie og organiske. Etter å ha levd i flere år med restriksjoner, ønsket jeg å lage noe som feirer at vi har gått tilbake til det normale, sier Kristine Five Melvær. Hun legger til:

– Takket være den unikt formede kanten vrir designen seg i en elegant dans og oppleves nesten
som levende. Hver gang du går forbi døren, gir det en subtil påminnelse om at det finnes noe håndgripelig og taktilt å oppdage.

Twine fås i unike nyanser av grønt, grått og beige og er en del av Heymat+-serien. Dette voksende
utvalget av bærekraftig produserte og svært absorberende tepper av god kvalitet er utviklet med
fokus på slitestyrke og daglig bruk.

Twine passer perfekt både innendørs og utendørs. Den tredimensjonale overflaten av PET har svært god skrapefunksjon som fanger opp smuss og fuktighet, mens den sklisikre baksiden av SBR-gummi sørger for at matten alltid ligger stabilt, og at gulvet under den holder seg tørt.

– Jeg har utviklet et nært forhold til Heymat gjennom årene. Ved å samarbeide helt fra deres første kolleksjon har vi gjennom det lange samarbeidet bygd opp en felles kunnskap og en tillit som har hjulpet oss med å gjennomføre endringer, noe som har ført til nye og innovative produkter, for eksempel Twine, avslutter Kristine Five Melvær.

Sonja Djønne, administrerende direktør hos Heymat, legger til:
– Akkurat som vår Red Dot-vinnende Zen-kolleksjon, som også ble designet av Kristine, både ser og oppleves disse moderne og buede Heymat+-dørmattene som moderne, samtidig som de fortsatt viser tradisjonelle og tidløse skandinaviske kvaliteter.

 

Produktinformasjon Twine
Designer: Kristine Five Melvær
Farge: Twine Beige, grønn, grå
Materialer: 100 % resirkulert PET, sklisikker SBR-gummi
Størrelse: 60X85 cm
Pris: 1.950 NOK

 

Du finner høyoppløselige bilder i Grand Relations Pressrum

For mer informasjon og ved intervjuforespørsler kan du kontakte Liam Möller,
PR-konsulent, Grand Relations, liam@grandrelations.com | +46 70 250 22 69

 

Om Heymat
Sonja Djønne og Thoralf Lian startet bedriften i 2015, og hadde som mål å tilby hjem dekorative designmatter av samme høye kvalitet som en industrimatte. Thoralfs solide kunnskap om matter går hele tre generasjoner tilbake. I kombinasjon med Sonjas interesse for interiør og design, har dette på kort tid gitt Heymat en sentral posisjon både i bransjen og i norske hjem – og nå står det globale markedet for tur. Ambisjonen er å tilby alle kunder et kvalitetsprodukt som de kan bli glade i og glede seg over lenge. Mattene er laget i resirkulert materiale og er effektive og enkle å vedlikeholde. Designet er utviklet i samarbeid med noen av Norges fremste formgivere, og med sine tidløse motiv holder mattene også et høyt visuelt nivå. Heymats første kolleksjon ble lansert i 2016, og i dag selges mattene i Europa, Amerika og Asia. Med sitt fokus på funksjon, miljø og modernitet samt norsk design, skaper Heymat rom som det er hyggelig å komme hjem til.

www.heymat.com