Heymat er stolte af at introducere Twine: en ny kollektion af dørmåtter designet med respekt for naturen i samarbejde med den prisvindende norske designer Kristine Five Melvær. 

De nye måtter henter med deres mønstre og farver inspiration fra former og fibre, der findes i naturen, og er et stilfuldt indslag til hjemmet.

– Med Twine har jeg lagt vægt på det frie og organiske. Efter flere år med restriktioner ville jeg gerne udvikle noget, der fejrer, at tingene igen er normale, siger Kristine Five Melvær og tilføjer:

– Takket være den unikt formede kant bevæger designet sig som i en elegant dans, og det føles næsten levende. Hver gang du går forbi døren, bliver du mindet om, at verden er fuld af håndgribelige og taktile oplevelser.

Twine fås i rolige nuancer af grøn, grå og beige og er en del af serien Heymat+. Vores udvalg af bæredygtigt producerede kvalitetsmåtter med høj absorberingsevne vokser hele tiden, og de slidstærke måtter er skabt til daglig brug.

Twine kan bruges både indendørs og udendørs. Den tredimensionelle overflade af PET har en virkelig god skrabefunktion, der indfanger snavs og fugt, mens den skridsikre gummibagside i SBR sikrer, at måtten bliver sikkert på sin plads, og at overfladen under den holdes tør.

– Gennem årene har jeg udviklet et tæt forhold til Heymat. I løbet af vores lange samarbejde, der går helt tilbage til den allerførste kollektion, har vi opbygget en fælles forståelse og tillid, der har
hjulpet os med at skabe forandring, og det har resulteret i innovative nye produkter såsom Twine, slutter Kristine Five Melvær.

Sonja Djønne, administrerende direktør i Heymat, tilføjer:
– Ligesom vores Zen-kollektion, der har fået en Red Dot-pris, og som også er designet af Kristine, ser disse kreative og kurvede Heymat+-dørmåtter moderne ud, samtidig med at de bevarer de traditionelle, tidløse skandinaviske kvaliteter.

 

Produktinformation Twine
Designer:
Kristine Five Melvær
Farve: Twine Beige, grøn, grå
Materialer: 100% genanvendt PET, skridsikker SBR-gummi
Størrelse: 60X85 cm
Pris: 1 400 DKK

 

Se fotos i høj opløsning i Grand Relations Pressrum

Du kan få flere oplysninger eller anmode om et interview ved at kontakte Liam Möller,
PR-konsulent, Grand Relations, liam@grandrelations.com | +46-70 250 22 69

Om Heymat
Sonja Djønne og Thoralf Lian startede virksomheden i 2015 med det formål at tilbyde dekorative designmåtter til private boliger af samme høje kvalitet som industrimåtter. Thoralfs solide viden om måtter går hele tre generationer tilbage. Kombineret med Sonjas interesse for indretning og design har Heymat på kort tid skabt sig en central position i både branchen og i de norske hjem. Og nu er tiden kommet til at indtage det globale marked. Ambitionen er at give hver eneste kunde et kvalitetsprodukt, som kunden kan være glad for og nyde i lang tid. Måtterne er fremstillet af genbrugsmaterialer og er både effektive og nemme at vedligeholde. Designet er udviklet i samarbejde med nogle af Norges førende designere, og med deres tidløse motiver holder måtterne et højt visuelt niveau. Heymats første kollektion blev lanceret i 2016, og i dag sælges deres måtter i Europa, Amerika og Asien. Med fokus på funktion, miljø, modernitet og norsk design skaber Heymat indbydende rum, som det er rart at komme hjem til.

www.heymat.com