Nu står det klart att det blir Grand Relations som får i uppdrag att stärka och utveckla Marbodals kommunikation på den svenska marknaden. Samarbetet kommer att fokusera på att öka den mediala närvaron och kännedomen om Marbodals expertis inom köksdesign och varumärkets väldesignade, innovativa och hållbara kökslösningar.

– Marbodal väljer Grand Relations för deras gedigna erfarenhet av kommunikation och PR inom inredning, design och hållbarhet, vilka även är Marbodals fokusområden där vi vill förstärka vår varumärkesposition. Jag är övertygad om att Grand Relations kreativa och strategiska lösningar kommer stärka Marbodals varumärkeskännedom, säger Ulrika Almerfors, Brand Manager på Marbodal.

Under 2024 firar Marbodal 100 år och dessutom inviger Nobia AB, Marbodals moderbolag, vad som kommer att
bli Europas modernaste köksfabrik i Jönköping, där Marbodals kök kommer att tillverkas.

– Marbodals 100-årsjubileum blir en fantastisk fortsättning på en kreativ och strategisk varumärkesresa. Vi är mycket stolta över att få arbeta med Marbodal, som är ett företag som brinner för god design och hållbarhet,
säger Hans Hjelmqvist, VD på Grand Relations.

Samarbetet inleddes den 1 augusti 2023.

 

För högupplösta bilder, besök Grand Relations bildbank.
För ytterligare information och intervjuförfrågningar, kontakta Agency Manager & Senior PR Consultant Rebecca Radünz, Grand Relations rebecca.radunz@grandrelations.com | +46 73 617 41 27

Om Marbodal
Marbodal grundades i Tidaholm för snart 100 år sedan. Marbodal har ett starkt fokus på att kombinera funktion och form och strävar efter att alltid erbjuda kökslösningar som inte bara är praktiska och funktionella, utan också estetiskt tilltalande med hög designgrad och i högkvalitativa material. Marbodal erbjuder ett omfattande sortiment av produkter och tjänster för köksdesign, badrum och förvaring, med olika designalternativ för att möta kunders behov och önskemål.

Hållbarhet är en central pelare för Marbodal som värnar om nästa generation genom en omsorgsfull tillverkning och hållbara lösningar i alla led. Exempelvis har Marbodal Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Marbodal är ett av flera välkända varumärken inom Nobia, som är Europas ledande kökskoncern.

För mer information: marbodal.se